Monday, May 13, 2013

Set Tambah Berat Badan Shaklee / Gain Weight Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya nak kongsi 1 tips dengan korang semua.. Mostly bila sebut pasal berat badan.. Rata-rata orang akan search tentang tips or cara-cara nak kuruskan badan.. Betul tak? Erm... tapi kita jangan lupa ada juga orang yang kurang berat badan.. Biasala... dah jadi tabiat wanita/manusia gemuk sikit salah, kurus pun salah.. betul tak? Ini semua lumrah alam... Masing-masing nak kelihatan cantik... Senang nak gayakan baju.. Kalau kurus sangat pun susah jugak nak pilih baju kan... Ada je yang tak kena.. Longgar sana.. longgar sini.. Tapi bagaimana???

Jadi disini saya ingin kongsikan tips atau supplement yang boleh anda ambil untuk tambah berat badan anda... 

Apa yang anda boleh amalkan adalah :

FUNGSI :
MealShake
- akan bantu anda untuk menambah selera makan
- membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting, sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. 

 Vita-Lea Shaklee
- Penting dalam pembentukan sel darah merah.
- Membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, 
- Supplement penting untuk diet atau slim
- Membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu
- Menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.

 B-Complex 
- Mengawal kadar metabolisme dalam badan
- Menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular
- Mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan
- Meningkatkan sistem pertahanan badan.

Untuk dapatkan set ini, boleh hubungi saya.. Free Consultation dan Best Price Offer

Sebarang order boleh dibuat melalui PM ke Shaklee Distributor atau boleh juga SMS/Call/Whatsapp : 019-4296954 

Bagi yang tinggal berhampiran dengan branch Shaklee boleh juga membuat pembelian sendiri dengan menggunakan ID saya 932713 dan anda akan mendapat harga keahlian. Bagi yang ingin menjadi ahli shaklee atau agen shaklee atau distributor shaklee juga boleh PM atau SMS saya. InsyaALLAH saya akan guide anda sebaik mungkin. 

No comments:

Post a Comment